Descripció:

Mapa d’accions solidàries i de voluntariat que s’han posat en marxa a l’Alt Empordà per tal de donar resposta a la situació d’emergència creada pel virus COVID-19. Si ens vols fer arribar una nova acció solidària o vols actualitzar la informació que apareix en aquest mapa, envia’ns un correu a inclusio@altemporda.cat.

Web: http://inclusioaltemporda.cat/portal/mapa-daccions-solidaries-pel-covid-19-a-lalt-emporda/

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca